Placa identificativa dels centres o entitats de formació del Servei d'Ocupació de Catalunya TRE/2550/2009Les Plaques identificatives dels centres i entitats de formació que reben subvencions finançades pel Fons Social Europeu tenen les següents característiques:

1 - SMP: marc de perfil angulat de 20 × 20 × 2 mm segons indicacions que figuren a la normativa.

2 - P: plafó de mides 450 × 450 × 20 mm d’alumini oxilacat amb pintura RAL 7038. Text i logos serigrafiats.

La placa es lliura amb tots els cargols i volanderes per fixar tant a la paret com al plafó.

Entitats i centres afectats

1. La Resolució TRE/2550/2009 és aplicable a tots els centres i entitats inscrites al registre de centres i entitats de formació del Servei d’Ocupació de Catalunya que reben subvencions financ ades pel Fons Social Europeu per a la realitzaci d’ accions de formació. Aquests centres i entitats han de retirar les plaques antigues que els identifiquen com a centres col·laboradors del Servei d’Ocupació de Catalunya i receptors de recursos procedents del Fons Social Europeu i han de substituir-les per les noves plaques identificatives

2. També s’aplica a tots els centres i entitats que ja no reben subvencions financ ades pel Fons Social Europeu. Aquests centres i entitats han de retirar les plaques que els identifiquen com a centres receptors de recursos procedents del Fons Social Europeu.

3. Els centres i entitats que han estat exclosos del registre de centres i entitats de formació del Servei d’Ocupació de Catalunya han de retirar les plaques que els identificaven com a col·laboradors del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Demani pressupost sense compromís

Nom escola *  
Nom responsable *  
Correu electrònic*  
Missatge *  
2 mes 2 ? * =